Upoznajte čuvenog ruskog umetnika

/ / Vesti / 16. 05. 2017.

Upoznajte čuvenog ruskog umetnika

 
Čuveni ruski umetnik Nikolaj Muhin, koji rukovodi umetničkim radovima na unutrašnjem uređenju Hrama Svetog Save, u petak, 19. maja, u 15h, u Svečanoj sali Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 1), održaće predavanje „Istorija Vizantijskog mozaika. Izrada mozaične dekoracije kupole Hrama Svetog Save“.

Predavanje jednog od najznačajnih umetnika današnjice

Nikolaj Muhin jedan je od najvećih religioznih umetnika današnjice, akademik i član Ruske akademije umetnosti. Na predavanju Muhina, koje je inicirala kompanija Gazprom Neft, donator unutrašnjeg uređenja kupole Hrama Svetog Save, fokus će biti na jedinstvenom i detaljnom opisu projekta unutrašnjeg uređenja jednog od najvećih pravoslavnih hramova na Balkanu – Hrama Svetog Save.

Za detaljnije informacije i potvrdu dolaska, svi zainteresovani mogu da se obrate Svetlani Kostić, stručnom saradniku u Sektoru za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Beogradu, na mejl svetlana.kostic@rect.bg.ac.rs, i to do srede, 17. maja.

Dođite na predavanje Nikolaja Muhina u petak, 19. maja, u 15h, u Svečanoj sali Univerziteta u Beogradu, i iskoristite priliku da upoznate ovog cenjenog umetnika i učite od njega.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.