USPEŠNO ODRŽANA TREĆA TRIBINA POD NAZIVOM „SUSRETI” – GOST FSU LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ

/ / Vesti / 6. 04. 2023.

U utorak, 4. aprila, studenti Fakulteta savremenih umetnosti i svi zainteresovani za književnost imali su priliku da upoznaju čuvenog srpskog književnika, pesnika i autora dečjih emisija – Ljubivoja Ršumovića.

Tokom gotovo dvočasovne interakcije sa čuvenim pesnikom u Amfiteatru 1 vladala je izuzetno emotivna atmosfera. Studenti Fakulteta savremenih umetnosti sa Departmana dramskih umetnosti recitovali su pesme našeg cenjenog gosta: smenjivalo se čitanje pesama dečje poezije i pesama koje je pesnik posvetio svojim čuvenim kolegama pesnicima. Bilo je i vremena za pitanja, koje su naši najmlađi gosti, mališani iz ustanova u okviru LINK Educational Alliance, iskoristili na najoriginalniji način.

Fakultet savremenih umetnosti upućuje veliku zahvalnost Ljubivoju Ršumoviću na gostovanju, ali i našim studentima, koji su svojim recitacijama doprineli tome da nam i ova tribina pod nazivom „Susreti” (mesto okupljanja studenata sa najznačajnijim stvaraocima iz sveta umetnosti i kulture) ostane u najlepšem sećanju.

 


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.