„Dani lepih umetnosti i multimedija”

/ / Vesti / 2. 08. 2017.

dani_lepih_umetnosti width=

Vodimo vas na jedinstveni umetnički događaj

Jedan od najvažnijih umetničkih događaja na beogradskoj umetničkoj sceni ovog leta su „Dani lepih umetnosti i multimedija” koji se ove godine održavaju u Barutani. Događaj koji počinje 25. juna kulminiraće u četvrtak, 30. juna, i tada vas očekuju predstava, izložba i koncert, koje su za vas pripremili studenti, diplomci i profesori Akademije lepih umetnosti i multimedija (ALUM), a nakon toga zabavićete se na velikoj umetničkoj žurki na kojoj će nastupiti uspešni regionalni DJ i producent Rub A Dub, čije trake širom sveta vrte Marco Carola, Loco Dice, Joseph Capriati i drugi.

Zbog velikog interesovanja, broj karata je ograničen. One koji se prijave među prvima nagrađujemo besplatnim ulaznicama.

Šta vas očekuje na „Danima lepih umetnosti i multimedija”?

  • Izložba odabranih radova studenata dizajna, likovnih i digitalnih umetnosti ALUM-a
  • 20h – koncert studenata ALUM-a
  • 20:20h – diplomska predstava studenata Dramskih umetnosti – Glume u klasi profesora Božidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića, pod nazivom „Biti il’ ne biti”
  • 22:30h – velika umetnička žurka na kojoj nastupa DJ Rub A Dub

Program realizovan u saradnji sa značajnim ličnostima umetničke scene

Kao profesori ALUM-a, na „Danima lepih umetnosti i multimedija” u četvrtak vas očekuju reditelji Božidar Đurović i Vida Ognjenović, glumci Ivan Bosiljčić, kao i slikar Vladimir Veličković i mnoga druga poznata imena savremene umetničke scene.

Studenti koji imaju čast da budu u njihovim klasama na predavanjima, probama i vežbama naučili su mnogo i sada su spremni da to pokažu pred najširom publikom.

 

 

Revolucija u umetničkom obrazovanju – spoj savremene tehnologije i umetnosti

Akademija lepih umetnosti i multimedija je prva visokoobrazovna institucija koja pokreće nov vid umetničkog obrazovanja, stvarajući usklađen spoj umetnosti i IT-ja. To je moguće jer su osnivači ove akademije Comtrade i LINK group – kompanije koje predstavljaju lidere u oblasti IT-ja i obrazovanja.

Naše vreme obeležile su nove tehnologije koje se razvijaju velikom brzinom. To je otvorilo mnoge mogućnosti za svakoga ko želi da postane umetnik, a tehnološke inovacije postale su alat, tema i prostor za eksperimentisanje.

Počinje nova epoha koju će obeležiti sledeća generacija savremenih umetnika, jedinstvenih po svojoj slobodi izražavanja u digitalnoj formi.

 

Izbor za umetnike budućnosti

Na Akademiji lepih umetnosti i multimedija možete izabrati školovanje na jednom od četiri odseka:

Program svakog odseka kreiran je po najvišim standardima i u skladu sa potrebama i interesovanjima studenata. Na taj način možete slobodno da razvijate svoje ideje, veštine i imaginaciju i formirate autentičan izraz po kome ćete u budućnosti biti prepoznatljivi.

Garancija uspeha studenata ogleda se u velikim imenima profesora i asistenata koji predaju na Akademiji lepih umetnosti i multimedija, kao što su Vida Ognjenović, Vladimir Veličković, Đorđe Mandrapa, Božidar Đurović, Ivan Bosiljčić i drugi.

Osvojite besplatne karte i dođite na „Dane lepih umetnosti i multimedija”

barutana_mapa

 

Na glavnom događaju „Dana lepih umetnosti i multimedija”, namenjenom pre svega srednjoškolcima i studentima koji žele da se bave umetnošću, imaćete priliku da se upoznate s inovacijama u obrazovanju umetnika i da porazgovarate sa studentima ALUM-a o njihovim iskustvima, upoznate profesore, kao i da vidite kako izgledaju rezultati njihovog vrednog rada i, što je najvažnije, uživate u umetnosti i druženju.

Prijavite se i obezbedite ulaznicu za ovaj jedinstveni događaj. Dođite i priključite se novim tokovima u umetnosti. Vidimo se 30. juna u Barutani!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.