Volontirajte na festivalu „Vizualizator”

/ / Vesti / 28. 08. 2016.

Želite da steknete nove i korisne veštine učestvujući u organizaciji velikog festivala fotografije?

„Vizualizator” je multidisciplinarni događaj koji po treći put organizuje Centar za razvoj fotografije i čiji je cilj unapređenje foto-industrije i donošenje novih mogućnosti mladima i profesionalcima koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, medija i umetnosti. Festival se ove godine održava u drugoj polovini novembra na više lokacija u Beogradu.

 

Studenti Akademije lepih umetnosti i multimedija imaju prednost!

Centru za razvoj fotografije, organizatoru festivala, potrebni su volonteri – saradnici iz oblasti novinarstva, PR-a, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, inženjerstva, montaže, produkcije, koji će ambicioznim i odgovornim pristupom podržati projekat i steći iskustvo i veštine iz svoje struke. U vreme trajanja festivala održavaće se tribine, radionice, izložbe i drugi prateći sadržaji na kojima će upravo vaša pomoć doprineti ostvarenju ciljeva i kvalitetnoj organizaciji, a ujedno i biti prilika za sticanje stručne prakse. Studenti ALUM-a dobiće prednost na konkursu.
Učešće u projektu „Vizualizator” pomoći će angažovanim studentima ALUM-a da steknu nova znanja i iskustva, unaprede svoje veštine i uspostave kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

Kako da se prijavite?

Mogu da se prijave svi zainteresovani mladi ljudi i studenti društvenih nauka, novinarstva, odnosa s javnošću, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, dizajna, elektrotehnike, video-produkcije i drugih srodnih fakulteta, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na e-mail: budicrfvolonter@gmail.com.
Prijavite se tako što ćete poslati svoj CV i motivaciono pismo na mejl najkasnije do 30. septembra. Izabrani kandidati će po završetku roka biti pozvani na intervju. Po završetku projekta svi volonteri dobijaju sertifikat o učešću i zahvalnicu.
Za dodatne informacije pišite na budicrfvolonter@gmail.com.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.