Zakazani prijemni ispiti na FSU u septembru. Prijavite se što pre!

/ / Vesti / 2. 09. 2020.

Nova klasa studenata na Fakultetu savremenih umetnosti gotovo da je formirana, ali na pojedinim smerovima ostalo je još malo slobodnih mesta. Prijemni ispiti za novu generaciju 2020/21. su zakazani. Potrebno jeste da se prijavite što pre i tako obezbedite svoje mesto.

Likovne umetnosti – 9. septembar

Prijemni ispit iz likovnih umetnosti održaće se 9. septembra, od 10:00 časova, na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12). Kandidati koji su zainteresovani da svoj talenat pretvore u isplativo zanimanje na FSU imaju mogućnost izbora između slikarstva, vajarstva, multimedija i grafike.

Kandidati prvo polažu prijemni iz crtanja, a potom je na redu stručni deo ispita. Više o prijemnom ispitu iz likovnih umetnosti možete saznati OVDE.

Modni dizajn – 9. septembar

Ako se pronalazite u kreiranju garderobe ili scenskih odevnih predmeta, na smeru Modni dizajn na FSU ostalo je svega nekoliko slobodnih mesta u novoj generaciji. Prijemni ispit zakazan je za 9. septembar, od 10:00 časova, na Fakultetu savremenih umetnosti, a kandidati polažu ispit iz dva dela – iz crtanja i stručnog dela.
Više o prijemnom ispitu saznajte OVDE.

Gluma – 15. i 16. septembar

Nova klasa glumaca na FSU skoro je popunjena. Ako želite da uhvatite poslednji voz i obezbedite svoje mesto među odabranima, prijavite se što pre. Čekamo vas na prijemnom ispitu, koji se na FSU polaže iz dva dela. Prvog dana ispita, 15. septembra, od 10:00 časova, kandidati predstavljaju svoje scenske sposobnosti, dok je 16. septembar, takođe od 10:00 časova, rezervisan za glumu. Šta sve treba da pripremite za prijemni ispit, saznajte OVDE.

Multimedijalna produkcija i Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja – 24. septembar

Želite da se oprobate u savremenoj produkciji ili imate talenat za pisanu reč i želite da kreirate sadržaj za razne medije ili marketinške kampanje? Kreativne komunikacije na FSU nude vam mogućnost izbora između multimedijalne produkcije i primenjenih medija i kreiranja sadržaja. Konsultacije za prijemni ispit zakazane su za sredu, 23. septembar, od 14:30, a prijemni će biti dan kasnije, 24. septembra. Prijavite se što pre i obezbedite svoje mesto među odabranima.

Mesta na nekim smerovima već su popunjena, pa zbog ogromnog interesovanja još u junu, na smerovima Grafički dizajn, Dizajn enterijera i Muzičke komunikacije neće biti prijemnih ispita u septembru.

Prijavite se za prijemne ispite i obezbedite svoje mesto u generaciji 2020/21. što pre. Čekamo vas!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.