Pogledajte kako je bilo na završnim ispitima glume na FSU

/ / Vesti / 15. 01. 2019.

Studenti FSU oduševili su sve prisutne na završnim ispitima koje su polagali krajem decembra prošle godine. Oni su izvodili zajedničke projekte, delove komada, predstave koje su tokom cele godine pripremali pod budnim okom svojih mentora.

Ispite su polagali studenti u klasi Branislava Lečića, Irfana Mensura, Božidara Đurovića i Vide Ognjenović, a pored njih u prostorijama Fakulteta savremenih umetnosti u njihovim izvedbama uživala je i publika. 

Ispitne predstave održale su se od 26. do 28. decembra na FSU, a između ostalih predstava, studenti druge godine izveli su čuvenu „Izbiračicu” Koste Trifkovića. 

Postani deo najsavremenijih studija dramskih umetnosti u regionu

Na studijskom programu Dramske umetnosti – Gluma na FSU imate priliku da razvijate svoj talenat uz mentore koji su renomirana imena domaće i svetske glumačke scene.

Uz rad sa najvećim profesionalcima svoje branše, učestvovaćete u brojnim realnim projektima i već tokom studija zaigrati svoje prve uloge i ostvariti kontakt sa publikom. To praktično znači da će vaša glumačka karijera aktivno početi onog trenutka kada započnete svoje školovanje na FSU.

Sada je pravo vreme da iskoristite svoj talenat i postanete deo glumačke FSU klase 2019/20>>

Ne dozvolite da vaš talenat prođe nezapaženo, postanite poznato lice u svetu filma i pozorišta.

Pogledajte kako je bilo na ispitnim predstavama studenata glume na FSU krajem decembra prethodne godine: