„Biti il’ ne biti” pred crnogorskom publikom

/ / Pozorište Portal, Vesti / 18. 08. 2017.

Mladi glumci iz klase profesora Božidara Đurovića i docenta Hadži Nenada Maričića predstavili su svoju diplomsku predstavu „Biti il’ ne biti” publici iz Crne Gore, i to izvođenjem ovog ostvarenja 29. jula u Kolašinu i 31. jula u Baru, gde su nastupili u okviru festivala Barski ljetopis.

Zadovoljstvo s obe strane pozornice

Predstava nazvana prema jednom od najpoznatijih Šekspirovih citata zainteresovala je ljubitelje pozorišta kako u Kolašinu, tako i u Baru, koji nisu skrivali oduševljenje veštinama mladih talenata sa FSU, pa su ih nagradili gromoglasnim aplauzom.

BitiILneBitiCG

Izvođenjem odlomaka iz dela „Otelo”, „Hamlet”, „Magbet” i „Romeo i Julija” bili su zadovoljni i sami glumci, te su srdačno pozdravili kako publiku, tako i medije koji su podržali njihovo igranje.

Novi angažmani tokom leta

Studenti Fakulteta savremenih umetnosti imaju privilegiju ne samo da razvijaju svoje talente i usvajaju nove veštine učeći od renomiranih ličnosti iz sveta umetnosti već i da tokom školovanja dobijaju profesionalne angažmane i na taj način steknu praktično iskustvo za vreme studija.

Tako i ovog leta mladi umetnici imaju zakazane mnogobrojne nastupe na nekoliko umetničkih festivala u regionu, a pozitivne reakcije publike pravi su dokaz napretka koji su ostvarili školovanjem na Fakultetu savremenih umetnosti.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.