Dođite na otvaranje Završne izložbe radova studenata FSU

/ / Vesti / 13. 06. 2019.

Pozivamo vas da budete naši gosti na Završnoj izložbi radova studenata slikarstva i dizajna, koja se u petak, 14. juna, otvara na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12).

Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova, a nakon toga od 20 časova poestioce čeka dobra žurka, jer za muziku će biti zadužen di-džej Srđan.

Na izložbi će biti predstavljeni svi radovi naših studenata koji su nastali u toku prethodne školske godine, tako da ćete imati priliku da uživate u talentu i idejama mladih umetnika sa FSU.

Završna izložba radova studenata deo je Dana savremenih umetnosti

Ceo fakultet biće jedna velika galerija. Izložbu ćete moći da posetite tokom celog leta, svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Ovaj događaj deo je velike manifestacije Dani savremenih umetnosti, koja je počela 28. maja u Dorćol Platzu, a nastavlja se Završnom izložbom radova studenata vizuelnih umetnosti i predstavama koje studenti glume tokom juna izvode u Narodnom i Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Nakon svečanog otvaranja posetioce očekuje bogat muzički program i zabava uz di-džeja. Dođite da pogledate nove ideje i uživate u talentu budućih slikara i dizajnera, koji će svojim idejama menjati postojeću umetničku scenu.

Čekamo vas!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.