„Međuigre” na Grad teatru Budva

/ / Pozorište Portal, Vesti / 15. 08. 2017.

Studenti FSU u klasi profesorke Vide Ognjenović i asistenta Ivana Bosiljčića izveli su u nedelju, 6. avgusta, na festivalu Grad teatar Budva svoju diplomsku predstavu „Međuigre” i zasluženo dobili salve aplauza od mnogobrojne publike.

MedjuigreCG740

Odlična izvedba Servantesove komedije

6Fakultet savremenih umetnosti se na prepoznatljivoj kulturnoj priredbi u Budvi predstavio komadom „Međuigre”, po delu Migela de Servantesa, koju je za svoje studente diplomce režirala profesorka FSU i cenjena umetnica Vida Ognjenović uz pomoć asistenta, poznatog glumca Ivana Bosiljčića.

Perspektivni umetnici sa Fakulteta savremenih umetnosti pokazali su da vladaju zavidnim glumačkim veštinama, a njihov talenat oduševio je i publiku, koja nije štedela dlanove da aplauzom pokaže svoje oduševljenje izvedbom Servantesove komedije.

Kulturna manifestacija decenijama simbol Budve

Festival Grad teatar je kulturna manifestacija koja se od 1987. godine održava u Budvi pod pokroviteljstvom Opštine Budva. Festival okuplja zaljubljenike u muziku, pozorište, književnost, likovne i druge umetnosti kako među publikom, tako i među stručnom javnosti.

Prema nekim podacima, festival svake godine poseti oko 15.000 ljudi iz zemlje i inostranstva. Među izvođačima su cenjeni umetnici širom regiona, a ove godine među njima su bili i talentovani studenti Fakulteta savremenih umetnosti.

Pogledajte još fotografija sa festivala u Budvi.

Invalid Displayed Gallery


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.