Na FSU otvorena „Završna izložba” studenata likovnih umetnosti i dizajna za školsku 2017/2018.

/ / Vesti / 27. 06. 2018.

Na Fakultetu savremenih umetnosti otvorena je „Završna izložba” studenata Departmana vizuelnih umetnosti. Izložba je otvorena u okviru manifestacije Dani savremenih umetnosti i trajaće do 25. jula.

Na izložbi su predstavljeni radovi studenata osnovnih studija sva tri smera ovog departmana – Slikarstva, Grafičkog dizajna i Dizajna enterijera, a izložbu su svečano otvorili profesori Đorđe Mandrapa, Vesna Pejović i Đorđe Stanojević.

Ceo Fakultet jedna velika galerija

Otvaranju je prisustvovao veliki broj ljudi, u nekim trenucima stvorila se i gužva, jer su svi želeli da vide dela mladih, budućih umetnika. Izloženi radovi predstavljaju godišnju produkciju studenata osnovnih studija vizuelnih umetnosti. Profesorka Vesna Pejović je za ovu priliku osmislila jasnu signalizaciju, koja je ujedinila sve prostore u jedan – galerijski prostor.

Na najlepši način predstavljen godišnji rad studenata

Posetioci su sa velikom pažnjom ispratili sva umetnička dela, a predavači su sa ponosom predstavljali radove svojih učenika.

Glavni cilj „Završne izložbe” je da šira publika vidi godišnji rad studenata i profesora FSU. Svi zainteresovani pozvani su da dođu na Fakultet savremenih umetnosti, svakog radnog dana od 9 do 17 časova, sve do 25. jula, i da uživaju u izuzetnom talentu savremenih umetnika. Ulaz na izložbu je besplatan, potrebno je samo da popunite prijavu i obezbedite svoju ulaznicu.

Na ovaj način pozivamo na druženje i dijalog sve one koji žele da se upoznaju sa tendencijom novog, savremenog koncepta školovanja.

„Završna izložba” – deo manifestacije Dani savremenih umetnosti

Ovaj događaj je deo velike manifestacije Dani savremenih umetnosti, koja obuhvata pozorišne predstave studenata u Narodnom pozorištu, kao i izložbu masteranata i doktoranata u Dorćol Platzu, gde će biti održan i koncert grupe Zemlja gruva, 4. jula, od 20. časova.

Dođite na Dane savremenih umetnosti, uživajte u kulturnim i muzičkim događajima potpuno besplatno.

Pogledajte kako je bilo na otvaranju izložbe naših studenata:


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.