Novo FSU izdanje: „Upravljanje projektima – praktikum”

/ / Vesti / 15. 03. 2023.

Fakultet savremenih umetnosti objavio je novo izdanje u okviru FSU izdavačke delatnosti. Reč je o izdanju „Upravljanje projektima – praktikum” autora profesora Valentina Kuleta, Milene Ilić i Dušana Stojakovića, koje je namenjeno studentima i praktičarima u oblasti upravljanja projektima i čiji je cilj da olakša razumevanje ove discipline kroz ilustrativne studije slučaja koje se odnose na konkretnu organizaciju.

Izuzetna vrednost ovog praktikuma ogleda se u hibridnom metodu studija slučaja, u kom su studenti autori pojedinih studija, te praktikum nije pripremljen samo na bazi akademskih i stručnih izvora i iskustava njegovih autora, već je uključio i stavove studenata, što pruža jedinstveno iskustvo i priliku za praktičnu primenu njihovog znanja. Pored toga, ovaj praktikum obiluje i testemonijalima sertifikovanih profesionalaca (PMP), koji deljenjem svojih iskustava i odgovora na realne izazove pružaju dodatnu vrednost ovom izdanju.

Autori zahvaljuju svim projektnim menadžerima i članovima projektnih timova iz privrede koji su doprineli izradi studija slučaja i testemonijala, kao i svima koji su pomogli u objavljivanju ovog izdanja. Novo izdanje ovog praktikuma posvećeno je zajednici projektnog menadžmenta i predstavlja neizostavni izvor znanja za sve one koji žele da unaprede svoje veštine u ovoj oblasti.

Čestitamo autorima! Praktikum je u prodaji, a dodatne informacije možete dobiti u Studentskoj službi fakulteta.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.