Novo izdanje FSU izdavaštva: Praktikum „Preduzetništvo”

/ / Vesti / 19. 05. 2023.

Fakultet savremenih umetnosti sa zadovoljstvom objavljuje da je novo izdanje u okviru FSU izdavačke delatnosti upravo izašlo iz štampe. Praktikum „Preduzetništvo” autorke Milene Ilić već je u prodaji putem linka.

Praktikum „Preduzetništvo” je sveobuhvatno izdanje namenjeno studentima Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu, ali i svima koji se bave ili planiraju da se bave preduzetništvom. Knjiga nudi praktične primere i studije slučaja kako bi čitaocima olakšala razumevanje teorijskih osnova ove discipline.

Ovaj praktikum je organizovan u šest poglavlja, sa posebnim fokusom na ženskom preduzetništvu, korporativnom preduzetništvu, preduzetništvu u kreativnim industrijama i digitalnom preduzetništvu. Početak svakog poglavlja sadrži teorijski uvod, nakon čega slede vežbe, ilustracije i studije slučaja.

U prvom poglavlju predstavljene su različite studije slučaja koje pomažu čitaocima da razumeju izazove sa kojima se preduzetnici susreću, kao i modeli koje primenjuju u svom radu. Drugo poglavlje donosi svedočenja preduzetnika zasnovana na intervjuima koje su autori sproveli. Treće poglavlje sadrži primere poslovnih modela, projektnih povelja i biznis-planova studenata.

Četvrto poglavlje, nazvano „Hrestomatija”, čine tri naučna rada koja obrađuju oblasti preduzetništva u informacionim tehnologijama i ženskom preduzetništvu, te značaj marketinga za uspeh preduzetničkih poduhvata. Peto poglavlje nudi preporuke za dodatno čitanje, dok šesto poglavlje sadrži mini-rečnik preduzetništva sa objašnjenjima najvažnijih stručnih termina.

Ukoliko ste zainteresovani za preduzetništvo ili želite da produbite svoje znanje o ovoj oblasti, praktikum za predmet Preduzetništvo predstavlja odličan izbor. Ova knjiga vam pruža korisne informacije i praktične primere koji će vam pomoći da savladate osnove preduzetništva i uspešno primenite naučeno u praksi.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.