Pokaži svoj talenat, napravi iluziju koja će oduševiti sve!

/ / Konkursi / 11. 03. 2021.

Volite iluzije, susret stvarnog i nestvarnog, prelazak preko granice realnog i mogućeg? Fakultet savremenih umetnosti u saradnji sa Muzejom iluzija raspisao je konkurs na temu optičke iluzije, koji je namenjen isključivo studentima FSU.

Konkurs je otvoren do 9. aprila i na njega se mogu prijaviti svi studenti FSU koji požele da se oprobaju u ovom izuzetnom izazovu. Tri najbolja rada moći će da vide svi, jer će biti izloženi u prostorijama Muzeja iluzija.

Ovaj konkurs je mogućnost da vaša vizija zaživi jer će biti javno promovisana. Pobednička iluzija biće predstavljena javnosti, ali će postati i umetnički predmet promovisan na jedinstvenom mestu u Beogradu koje do sada nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Tako će se vaše originalno rešenje naći na plakatima i majicama Muzeja iluzija!

Više o konkursu saznaj na OVOJ STRANICI.

Propozicije konkursa

  • Konkurs je otvoren za sve studente, nezavisno od smera;
  • Konkurs traje do 9. aprila 2021. godine;
  • Nagrađuju se do tri dela odabrana od strane stručne komisije.

Formati u kojima je potrebno slati radove:

  • plakat B2 (500 x 700mm);
  • manji plakat – A5;
  • slobodan format – zavisno od rešenja: od A5 pa naviše.

Svi radovi koje stručna komisija izabere biće predstavljeni na izložbi na Fakultetu savremenih umetnosti, a nagrade će biti dodeljene javno.

Komisija je sastavljena od kompetentnih stručnjaka koje su izabrali Fakultet savremenih umetnosti i Muzej iluzija.

Kako da pošaljete radove?

Svoje originalne radove za predselekciju i žiriranje potrebno je da u elektronskom obliku, pošaljete putem servisa za slanje datoteka (npr. „WeTransfer”) na adresu studentska.sluzba@fsu.edu.rs, i da subject tog mejla bude: MUZEJ ILUZIJA, KONKURS.

Radove je potrebno poslati najkasnije do 9. aprila 2021, do ponoći. Svi radovi pristigli posle roka, kao i oni koji nisu jasno označeni, biće automatski diskvalifikovani.

Želimo vam puno sreće na ovom pre svega zanimljivom i zabavnom takmičenju. Kreirajte iluzije!

Učestvuj u konkursu Fakulteta savremenih umetnosti i Muzeja iluzija. Pokaži moć svog talenta!