Predstava studenata druge godine glume u Narodnom pozorištu

/ / Vesti / 5. 03. 2021.

Pred studentima druge godine glume na Fakultetu savremenih umetnosti je važan zadatak. Oni u nedelju, 7. marta, od 18:00 časova polažu svoj semestralni ispit.

Studenti u klasi profesora Božidara Đurovića i Hadži Nenada Maričića, kao i njihovog asistenta Nikole Ugrinovića, pokloniće se publici na Sceni „Raša Plaović” Narodnog pozorišta.

Na repertoaru monolozi, imitacije, komadi

Svoj ispit u nedelju će polagati: Jana Dekanski, Milica Đuričković, Marina Pavlović, Dragana Mićalović, Andrijana Dragnić, Tamara Milčić, Andrija Dugonjić, Jovana Maričić, Dušan Veselinović, Sara Radojković, Anđela Kolašinac, Vladica Veličković, Luka Stanković i Sara Dragojević.

Prvi deo predstave posvećen je monolozima, zatim su na redu imitacije i na kraju komadi. Studenti će izvoditi dela Šeksipra, Gogolja, Andrića, Dostojevskog, ali i Duška Kovačevića, Bore Stankovića, Brane Crnčevića i mnogih drugih. 

Ulaz na predstavu je slobodan, biće dozvoljeno prisustvo publike u sali, uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera. Dođite u nedelju u Narodno pozorište i uverite se u talenat mladih glumaca sa Fakulteta savremenih umetnosti!

Želimo puno sreće studentima na polaganju semestralnog ispita!