Prvi fakultet u Srbiji: Fakultet savremenih umetnosti uvodi inovaciju – ChatBot za unapređenje komunikacije sa korisnicima

/ / Vesti / 14. 08. 2023.

Fakultet savremenih umetnosti (FSU) postao je jedan od pionira u oblasti obrazovanja u Srbiji implementirajući ChatBot na svojoj internet stranici www.fsu.edu.rs. Ovaj korak je deo šire inicijative LINK Educational Alliance, u čijem su sastavu i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, kao i Institut za moderno obrazovanje, na kojima je uvedena ova inovacija.

ChatBot na sajtu FSU programiran je da pruži trenutne informacije, odgovara na pitanja i usmerava korisnike na relevantne resurse na sajtu. Cilj ove inovacije je da unapredi korisničko iskustvo na sajtu FSU, pružajući brze i tačne informacije na zahtev korisnika.

Tehnologija koja stoji iza ovog ChatBota koristi veštačku inteligenciju i mašinsko učenje kako bi razumela upite korisnika i odgovorila na njih. Ova napredna tehnologija omogućava ChatBotu da „uči” iz svake interakcije, neprestano poboljšavajući svoju sposobnost da pruži korisne i relevantne odgovore.

ChatBot je dostupan 24/7, što znači da korisnici mogu dobiti informacije kada god im je to potrebno. Takođe, ovaj alat može da obradi veliki broj upita istovremeno, što značajno poboljšava efikasnost komunikacije.

Važno je napomenuti da je ovo još uvek beta faza i da se funkcionalnosti ChatBota tek testiraju. FSU nastavlja da radi na unapređenju ovog alata sa ciljem da pruži najbolje moguće korisničko iskustvo. Pozivamo sve korisnike da isprobaju novi ChatBot na sajtu FSU i da nam pomognu u njegovom unapređenju kroz svoje povratne informacije.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.