Sjajna šansa za glumce sa FSU: Kasting za glavne uloge u seriji „Ljubavni zalogaj”

/ / Vesti / 29. 05. 2020.

Fakultet savremenih umetnosti organizuje kasting za studente glume za dve glavne uloge u seriji „Ljubavni zalogaj”. Kasting će biti održan na našem fakultetu u ponedeljak, 1. juna, u 11 časova.

Pored dve glavne uloge, postoji mogućnost angažovanja i za neke od sporednih uloga. Ovo je ogromna prilika za sve naše studente, ali i one koji su završili studije glume da zablistaju na TV ekranima, s obzirom na to da će serija samo u prvom ciklusu imati 70 epizoda.

Na kastingu mogu da učestvuju studenti glume druge i treće godine osnovnih studija, studenti master i doktorskih studija, kao i svi oni koji su završili studije glume na FSU.  Svi koji žele da učestvuju na kastingu potrebno je da se prijave OVDE.

Materijal za kasting

Svi oni koji su zainteresovani da se oprobaju u ovom izazovu, potrebno je da se pripreme za kasting:

  • studenti bi trebalo da pripreme dijaloške scene za koje mogu da iskoriste deo scenarija koji mogu da pronađu OVDE. Dijaloge treba da izvedu u prisustvu reditelja serije Milorada Milinkovića.
  • studentkinje bi trebalo da pripreme komične dijaloge koje su već spremale do sada na vežbama (dijalog dve studentkinje ili studentkinje uz asistenciju kolege studenta).

Iskoristite veliku priliku i pokušajte da se izborite za veliku šansu da započnete svoju glumačku karijeru. Prijavite se za kastnig, FSU vam želi mnogo sreće!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.