Studenti FSU demonstrirali organizacione veštine na proslavi povodom rođendana kompanije Hemofarm

/ / Vesti / 6. 06. 2023.

U četvrtak, 1. juna, studenti prve godine Fakulteta savremenih umetnosti imali su priliku da prisustvuju praktičnoj nastavi iz predmeta Lično brendiranje, koju je vodio profesor FSU dr Dušan Stojaković.

Trideset studenata oprobalo se u raznim organizacionim ulogama i pomoglo u realizaciji 63. rođendana kompanije Hemofarm. Tokom celodnevnog događaja, organizovanog u Vršcu, uporedili su stečena teorijska znanja sa praktičnim saznanjima i simulacijama kojima su prisustvovali. 

Događaj koji je okupio preko 1.500 ljudi – sjajna prilika za studente da nauče više o procesu brendiranja

Studenti su iz Beograda krenuli organizovanim prevozom u Vršac, bili su podeljeni u pet timova, od kojih je svaki imao konkretan zadatak, a po dolasku na lokaciju prošli su adekvatan brifing o predstojećim aktivnostima. 

Nakon višesatnog događaja, koji je okupio preko 1.500 ljudi, profesor je održao završno predavanje i rezimirao načine sprovođenja procesa brendiranja – od ideje i ključnog vizuala do implementacije kroz različite touch pointe (brendiranje zgrada, bilbordi, zastave, flajeri, štandovi, interaktivni kvizovi, putokazi i bogat program na bini sa velikim LED ekranom). 

Studenti su se tokom prakse upoznali sa organizacijom protokola i programa koji je podrazumevao učešće ukupno 500 aktera tokom celog događaja, a nakon završenog programa svako je dobio priliku da istakne ono što bi pohvalio, zamerio, kao i nešto novo što je naučio. 

Brendirani pokloni – simbol uloge studenata kao ambasadora brenda u uspešnom programu

Zajednički zaključak, pored konstatacije da su ovakve prakse veoma korisne, bio je da su svi studenti sada pravi brend ambasadori, budući da su za učešće i pomoć u realizaciji programa dobili posebne poklone u vidu brendiranih kesa. 

Ovaj događaj je poseban i po činjenici da je glavni vizual – srce i list kao simbol zdravlja i održive budućnosti – kreiran u bliskoj saradnji ljudske i veštačke inteligencije. To je bio još jedan nivo spoznaje kreativnosti za studente na praksi.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.