online predavanja uz live stream

Studenti FSU nastavljaju da prate predavanja preko DL platforme za podršku učenju

/ / Vesti / 20. 03. 2020.

Fakultet savremenih umetnosti je zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi za podršku učenju svoj rad prebacio u onlajn-sferu. Ova platforma se već godinama koristi na FSU kao pomoćni resurs za kvalitetnije obrazovanje i proširivanje znanja preko dodatnih onlajn-kurseva.

Studenti FSU uče na daljinu uz live stream

DL platforma, pravljena po uzoru na najbolje svetske platforme, jedinstvena je u Srbiji i našim studentima pruža mogućnost da iskoriste prednosti savremenih tehnologija na najbolji mogući način – za svoje obrazovanje.

Kako izgleda nastava preko Platforme za podršku učenju?

Pomoću Distance Learning Systema na FSU studenti nastavu prate uživo, putem Live streama. Ukoliko studenti iz nekog razloga nisu u mogućnosti da određeno predavanje prate u realnom vremenu, u svakom trenutku ga mogu potražiti u video-arhivi i pogledati u bilo koje vreme. Na taj način oni u bilo kom terminu imaju pristup ranijim predavanjima i mogu ih ponovo odslušati.

Pored toga, na platformi su im dostupni svi materijali sa predavanja koji studentima pomažu da što efikasije savladaju gradivo i polože svoje ispite uspešno.

Čet konsultacije sa profesorima u realnom vremenu

Još jedna od mogućnosti koja je dostupna našim studentima jesu i čet konsultacije sa profesorima. Pitajte svoje profesore sve što vam nije jasno u realnom vremenu i dobićete odgovore na sve nedoumice.

Takođe, sve konsultacije ostaju sačuvane u arhivi gde studenti pretražuju ranije održane konsultacije i mogu pronaći sve informacije koje im mogu biti dragocene tokom učenja. Ovaj način komunikacije sa predavačima i asistentima veliki je plus jer direktna komunikacija sa njima trenutno nije moguća.

Instalirajte FSU Android i iOS aplikaciju i učite preko telefona

FSU mobilna aplikacija za praćenje predavanja

Studenti FSU ovih dana podjednako uspešno svoja predavanja mogu da prate i pomoću mobilnih telefona. Sve što je potrebno jeste da instaliraju FSU mobilnu aplikaciju. U zavisnosti od toga koji telefon imaju, na raspolaganju su im FSU Androd i FSU iOS mobilna aplikacija, preko kojih u svakom trenutku mogu pristupiti DL platformi.

Ova besplatna aplikacija pružiće im jednostavan pristup svim predavanjima i lekcijama, čime su efikasnost i fleksibilnost onlajn-nastave podignuti na najviši nivo.

FSU se trudi da u vanrednim okolnostima svojim studentima obezbedi najkvalitetnije onlajn-učenje

Iako FSU sve svoje resurse za onlajn-nastavu koristi i u svakonevnom radu, u ovom trenutku se Platforma za podršku učenju pokazala kao odličan resurs za nastavu u vanrednim okolnostima.

Ono što je najvažnije – studenti nijednog trenutka nisu izgubili svoje redovne nastavne aktivnosti i mogu biti sigurni da će do kraja ove godine sa velikim uspehom savladati sve predviđene lekcije i položiti ispite. Fakultet savremenih umetnosti je još jednom pokazao zašto je jedan od lidera u regionu kada su umetnički fakulteti u pitanju i potvrdio krilaticu da je to mesto na kojem umetnost i tehnologija govore zajedničkim jezikom.

Pozivamo studente FSU da iskoriste sve prednosti učenja na daljinu i sa uspehom savladaju gradivo koje je predviđeno za ovu studijsku godinu. Njihovi profesori će im u tome svesrdno pomoći. Takođe, iskoristite period izolacije, usmerite svoju kreativnost i stvarajte.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.