Svečana akademija „Indeks slobode i sećanja” povodom Međunarodnog dana studenata

/ / Vesti / 20. 11. 2018.

Studentska konferencija univerziteta Srbije – SKONUS proslavlja Međunarodni dan studenata organizacijom Svečane akademije pod nazivom „Indeks slobode i sećanja”, koja će se održati u utorak, 20. novembra 2018. godine, u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra, sa početkom u 19 časova (Ulica kralja Milana 48).

Veliki doprinos Svečanoj akademiji dali su studenti Fakulteta savremenih umetnosti. Oni su učestvovali u produkciji celog događaja, a doprineli su i umetničkom delu događaja. EduTV je medijski partner Svečane akademije.

Ulaz na Svečanu akademiju je besplatan, ali je neophodno da se prijavite ako želite da potvrdite svoj dolazak. Prijave možete poslati na mejl: office@skonus.org.

Obeležavanje primirja u Prvom svetskom ratu

Tema ovogodišnje Svečane akademije, koja nosi naziv „Indeks slobode i sećanja”, biće obeležavanje stogodišnjice primirja u Prvom svetskom ratu.

Studentska konferencija univerziteta Srbije, najviše studentsko predstavničko telo predviđeno Zakonom o visokom obrazovanju, već šestu godinu zaredom organizacijom Svečane akademije proslavlja Međunarodni dan studenata.

Svečanoj akademiji prisustvovaće studenti i studentski predstavnici iz naše zemlje, kao i veliki broj studenata i studentskih predstavnika iz zemalja regiona, rektori i profesori državnih i privatnih univerziteta, kao i predstavnici svih institucija koje se u Republici Srbiji bave pitanjima visokog obrazovanja.

Prijavite se, dođite i uživajte u programu koji su zajedno sa ostalima organizovale i vaše kolege sa Fakulteta savremenih umetnosti.

Vidimo se!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.