Dani savremenih umetnosti počinju 28. maja u Dorćol Platzu, velikom žurkom, premijerom filma i izložbom. Prijavite se i obezbedite svoju besplatnu ulaznicu!

/ / Vesti / 27. 05. 2019.

I ovog leta Fakultet savremenih umetnosti nastavlja svoju tradicionalnu akciju: Dani savremenih umetnosti ove godine počinju 28. maja u Dorćol Platzu velikom žurkom, premijerom studenstskog filma „Metronomski um” i izložbom svih radova pristiglih na Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce.

Pored toga, čeka vas još mnogo uzbudljivih događaja – pozorišne predstave u Narodnom pozorištu i JDP-u i izložba studenata likovnih umetnosti i dizajna.

Ono što je najbolja vest jeste da je ulaz na sve ove događaje potpuno besplatan. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i obezbedite svoje mesto na najzanimljivijem kulturnom događaju ovog leta!

Da obezbedite besplatnu ulaznicu za sve događaje u okviru Dana savremenih umetnosti, prijavite se ovde.

Velika žurka, premijera filma, izložba i dobra zabava u utorak, 28. maja, u Dorćol Platzu

Dođite u Dorćol Platz, čeka vas sjajna zabava i bogat umetnički program. Sve počinje u 18 časova, kada će pobednicima Velikog konkursa za srednjoškolce kreativce biti dodeljene nagrade, a nastavlja se premijerom filma „Metronomski um”, studenata druge godine produkcije sa FSU u kome glume Tihomir Stanić, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Nebojša Milovanović, koji glume glavne uloge u filmu.

Posle filma čeka vas luda žurka uz bend i di-džeja. Publiku će zabavljati bend učenika Savremene gimnazije „Gimnazijalci”, a muziku će potom puštati i di-džej Srđan.

Prijavite se i obezbedite svoju besplatnu ulaznicu na vreme.

Studenti FSU nastupaju u Narodnom pozorištu i na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta

Ovog juna imaćete priliku da studente glume sa FSU gledate u predstavama koje izvode na scenama Narodnog i Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Predstave će se igrati od 15. do 21. juna, a detaljnije o izvedbama, koje besplatno možete pogledati u okviru Dana savremenih umetnosti, možete se informisati ovde.

Dođite da se uverite u ogroman talenat glumaca sa FSU.

Velika izložba radova studenata slikarstva i dizajna na FSU

Fakultet savremenih umetnosti otvoriće svoja vrata za sve zainteresovane 14. juna, od 19 časova, kada se svečano otvara godišnja izložba radova studenata slikarstva i dizajna. Nakon svečanog otvaranja, posetioci će moći da uživaju u dobroj muzici uz di-džeja.

Svi oni koji žele da pogledaju radove studenata FSU moći će to da urade do kraja leta na FSU (Svetozara Miletića 12), od 9 do 17 časova, svakog radnog dana.

Prijavite se i obezbedite besplatnu ulaznicu za zanimljive i vrhunske kulturne događaje u okviru Dana savremenih umetnosti.


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.