Otvaranje Velike godišnje izložbe studenata FSU

/ / Izložbe-nastupi, Vesti / 24. 06. 2022.

Pozivamo vas na otvaranje Velike godišnje izložbe radova studenata likovnih umetnosti i dizajna 24. juna, u 18:00, na Fakultetu savremenih umetnosti. Izložba predstavlja završni segment ovogodišnjih Dana savremenih umetnosti i moći ćete da je posetite tokom čitavog leta.

Nakon svečanog otvaranja izložbe očekuju vas posluženje i žurka.

Dođite da uživate u dobroj muzici i kreativnim umetničkim delima studenata osnovnih, master i doktorskih studija likovnih umetnosti i dizajna.

Kreativnost je košnica ideja!
#BeeCreative #BeeArtistic #BeeYourself

Veoma širok dijapazon medija prezentuje FSU kao ustanovu koja upotrebom savremene tehnologije potpuno odgovara sadašnjem vremenu i koja veoma brižno neguje i sve tradicionalne tehnike koje su obeležile istoriju umetnosti.

Linija koja se pruža do svih izlagačkih prostora Fakulteta vodi nas na putovanje kroz razmišljanje i odrastanje jedne generacije studenata. Prisutni su kreativnost, eksperiment, nove tehnologije, ali i jedno studiozno praćenje istorije umetnosti, bez čijeg poznavanja ne možemo kreirati novu vizuelnost.

Izložba je otvorena celog leta

Izložbu ćete moći da pogledate tokom celog leta, odnosno do 1. septembra 2022, u prostorijama fakulteta, gde ćete ujedno biti u prilici da vidite kako rade naši studenti, autori izloženih radova.

Posetite FSU na adresi Svetozara Miletića 12, u Beogradu, i uživajte u njihovim idejama i talentu kojima menjaju savremenu umetničku scenu.

Vidimo se!


Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.