Promocija pesme Sofije Morel

Studentkinja FSU oduševila sve novom pesmom. Poslušajte Sofiju Morel!

/ / Vesti / 30. 04. 2020.

Studentkinja druge godine menadžmenta umetničke produkcije i medija na FSU Sofija Sretenović već neko vreme pokušava da ostvari muzičku karijeru i vrlo je uspešna u tome.

Nova pesma Sofije Morel

Ova talentovana devojka, koja nastupa pod umetničkim imenom Sofija Morel, 15. aprila ove godine objavila je svoj novi hit „All I wanna do”, koji je za kratko vreme stekao preko trideset hiljada pregleda.

„Kao multimedijalno talentovana umetnica koja potiče iz muzičke porodice, već dugo se bavim produkcijom i aranžiranjem muzike, a kao solo izvođač nastupala sam u Francuskoj i Americi. Poslednjih godinu dana produciram svoju muziku i na taj način pokušavam da etabliram svoju muzičku karijeru kao pevačica. Svoj prvi singl izbacila sam krajem leta prošle godine, a najnoviju pesmu, koja je na engleskom jeziku, lansirala sam 15. aprila ove godine”, rekla je Sofija.

Pogledajte video-spot i poslušajte pesmu „All I wanna do” i uživajte u ogromnom talentu ove mlade umetnice. Možete je pronaći i na svim drugim platformama kao što su Spotify, Deezer, iTunes…