Uspešno ste se prijavili za prisustvo na izložbi u Galeriji FSU

Obaveštavamo vas da ste se uspešno prijavili i obezbedili svoje mesto na završnoj izložbi svih pristiglih radova na veliki konkurs za srednjoškolce kreativce.

Izložba će se održati u Galeriji Fakulteta savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12). O datumu ćete biti naknadno obavešteni.  

Očekujemo vas da zajedno uživamo u radovima koje su spremili i poslali talentovani srednjoškolci. 

Kao dodatni bonus, prijavljeni ste i na poklon-bilten Fakulteta savremenih umetnosti „Kako postati umetnik budućnosti?”. Preko ovog besplatnog biltena slaćemo Vam korisna uputstva, izveštaje, pozive na seminare, predavanja i konsultacije, termine prijemnih ispita i pripremne nastave, kao i vesti sa Fakulteta savremenih umetnosti. Ukratko, sve što bi moglo da Vas interesuje ako želite da postanete savremeni umetnik.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom miša iz svakog biltena koji dobijete.

Fakultet savremenih umetnosti – mesto gde umetnost i tehnologija govore zajedničkim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti  je jedinstven umetnički fakultet sa tradicijom dugom 23 godine. Školujemo kreativce iz oblasti likovnih umetnosti, glume, dizajna, produkcije, muzičkih komunikacija, kao i kreiranja sadržaja. Profesori na FSU su iskusni profesionalci i poznata imena u svetu umetnosti.

Osnovne studije: 

Master studije:

Doktorske studije: