Uspešno ste se prijavili za Dane savremenih umetnosti!

Čestitamo, obezbedili ste svoju ulaznicu za Dane savremenih umetnosti! Sa njom ćete imati mogućnost da besplatno ispratite sve događaje koje Fakultet savremenih umetnosti organizuje ovog leta. 

Dani savremenih umetnosti otvaraju se 28. maja, na Dan Fakulteta savremenih umetnosti, nastavljaju se izložbom svih radova pristigih na Veliki konkurs za srednjoškolce kreativce, 7. juna od 17:00 časova u prostorijama fakulteta. 

Tokom maja i juna, studenti glume odigraće niz odličnih predstava na scenama Narodnog pozorišta, Dorćol Platza, UK Parobrod, ali i u prostorijama fakulteta. Ulaz na sve predstave biće besplatan, ali u skladu sa epidemiološkim merama, broj učesnika na manifestacijama može biti ograničen. 

Dani savremenih umetnosti nastavljaju se 18. juna, velikom izložbom  završnih radova studenata Dizajna enterijera „Piknik 2021”, a na kraju vas čeka Velika godišnja izložba studenata Fakulteta savremenih umetnosti koja se otvara 29. juna, a trajaće tokom celog leta. 

Dobra vest jeste da je ulaz na sve ove događaje uz ulaznicu potpuno besplatan. 

Kao dodatni bonus, prijavljeni ste i na poklon-bilten Fakulteta savremenih umetnosti „Kako postati umetnik budućnosti?”. Preko ovog besplatnog biltena slaćemo Vam korisna uputstva, izveštaje, pozive na seminare, predavanja i konsultacije, termine prijemnih ispita i pripremne nastave, kao i vesti sa Fakulteta savremenih umetnosti. Ukratko, sve što bi moglo da Vas interesuje ako želite da postanete savremeni umetnik.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom miša iz svakog biltena koji dobijete.

Fakultet savremenih umetnosti – mesto gde umetnost i tehnologija govore zajedničkim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti  je jedinstven umetnički fakultet sa tradicijom dugom 23 godine. Školujemo kreativce iz oblasti likovnih umetnosti, glume, dizajna, produkcije, muzičkih komunikacija, kao i kreiranja sadržaja. Profesori na FSU su iskusni profesionalci i poznata imena u svetu umetnosti.

Osnovne studije: 

Master studije:

Doktorske studije: