Uspešno ste se prijavili za kreativni vikend na FSU!

Kreativci, uspešno ste se prijavili za učešće na besplatnim kreativnim radionicama – FSU Creative Art Workshop – 14. i 15. maja na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12).

Radionice su iz oblasti grafičkog dizajna, glume, dizajna enterijera, slikarstva, dizajna kostima, multimedijalne produkcije, novinarstva, muzičkih komunikacija i game arta. 

Dobra vest je da je učešće na radionicama potpuno besplatno, ali je broj mesta po svakoj ograničen na 15. Jedna osoba može da se prijavi za JEDNU radionicu. 

Svi učesnici kreativnog vikenda dobiće sertifikat i povlašćene uslove za upis na FSU, a očekuje vas i mnogo druženja sa ljudima koji su sličnih interesovanja.

Kao dodatni bonus, prijavljeni ste i na poklon-bilten Fakulteta savremenih umetnosti „Kako postati umetnik budućnosti?”. Preko ovog besplatnog biltena slaćemo Vam korisna uputstva, izveštaje, pozive na seminare, predavanja i konsultacije, termine prijemnih ispita i pripremne nastave, kao i vesti sa Fakulteta savremenih umetnosti. Ukratko, sve što bi moglo da Vas interesuje ako želite da postanete savremeni umetnik.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom miša iz svakog biltena koji dobijete.

Fakultet savremenih umetnosti – mesto gde umetnost i tehnologija govore zajedničkim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti  je jedinstven umetnički fakultet sa tradicijom dugom 23 godine. Školujemo kreativce iz oblasti likovnih umetnosti, glume, dizajna, produkcije, muzičkih komunikacija, kao i kreiranja sadržaja. Profesori na FSU su iskusni profesionalci i poznata imena u svetu umetnosti.

Osnovne studije: 

Master studije:

Doktorske studije:

 

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.