Akademija lepih umetnosti i multimedija

Studentski portal »

Program finansijske podrške za buduće studente

NAGRAĐUJEMO NAJBOLJE:
program finansijske podrške za buduće uspešne umetnike

Stalno vam padaju na um fantastični filmski projekti, imate ideju kako da inovativnim pristupom režiji osvežite klasičan pozorišni komad ili sanjate o tome da se i sami nađete na daskama koje život znače? Imate oko za detalje i uređenje prostora, ili možda više uživate da se izrazite uz pomoć platna i četkice ili preko računara i grafičke table?

Ako je nešto od navedenog vaša strast i maštate o tome da svoju kreativnost pokažete celom svetu i proslavite se u glumi, režiji, slikarstvu, medijskoj produkciji, dizajnu enterijera ili grafičkog dizajna, školujte se na nekom od studijskih programa Akademije lepih umetnosti i multimedija i to besplatno, zahvaljujući programu finansijske podrške.

Program finansijkse podrške za buduće studente Akademije lepih umetnosti i multimedija

Za sve koji će ostaviti trag u umetnosti

Društvo bez kulture i umetnosti prestaje da bude društvo i zato talentovani i inovativni pojedinci moraju da dobiju priliku da izraze svoje ideje i veštine bez ikakvih prepreka, uključujući i one finansijske prirode.

Sada sve nadarene i maštovite umetničke duše mogu da konkurišu za finansijsku podršku Akademije lepih umetnosti i multimedija za prvu godinu osnovnih studija i dobiju od 10 do 100 odsto umanjenja na cenu školarine.

Svet očekuje vaš kulturni doprinos! Školujte se, steknite interdisciplinarna znanja i razvijte svoje talente na ALUM-u potpuno besplatno ili po sniženoj ceni školarine.

Ko može da se prijavi za program finansijske podrške?

Za program finansijske podrške Akademije lepih umetnosti i multimedija mogu konkurisati svi koji imaju portfolio vredan pažnje ili smatraju da će njihove ideje tek osvojiti srca poštovalaca umetnosti. Prijavite se ako:

  • ste organizovali izložbe,
  • možete da se pohvalite nagrađivanim radovima u oblastima dizajna, slikarstva, glume ili produkcije,
  • igrate zapažene uloge u predstavama ili na filmu,
  • učestvovali ste u stvaranju značajnih filmskih/pozorišnih/TV ostvarenja,
  • imate veliki umetnički potencijal.

Svi zainteresovani koji se prijave za umanjenje školarine imaju priliku da ostvare od 10 do 100 odsto popusta za školovanje na prvoj godini osnovnih studija. Umanjenja se dodeljuju u skladu sa raspoloživim mestima na Akademiji lepih umetnosti i multimedija.

Kako da konkurišete?

Za program podrške mogu da se prijave svi talentovani umetnici iz oblasti produkcije, režije, glume, slikarstva, grafičkog dizajna ili dizajna enterijera i ostalih vizuelnih umetnosti. Sve što je potrebno da uradite kako biste konkurisali je:

1. da popunite prijavu na dnu stranice;

2. nakon prijave, javiće vam se savetnik za upis i uputiti vas u sve detalje u vezi sa konkurisanjem;

3. nakon završetka procedure bićete blagovremeno obavešteni o rezultatima konkursa.

Popuni prijavu i postani student Akademije lepih umetnosti i multimedija. Pokaži zašto tvoje ime treba svi da zapamte.