Steknite sertifikate koji će vam doneti uspeh

Savremeni dizajn je najuže povezan sa IT-jem i grafički dizajneri već dugo čitav svoj posao obavljaju za računarima. Ukoliko i vi želite da jednog dana budete vrhunski i širom sveta priznati ekspert za grafički dizajn, studiranje na fakultetu koji na najbolji način povezuje umetnost i IT biće pravi izbor.

Danas je konkurencija u dizajnu velika, ali su velike i mogućnosti. U prednosti su oni koji od samog starta rade u pravom IT okruženju, na najkvalitetnijim računarima, služeći se najboljiim softverom i pripremaju se za rad u profesionalnom okruženju. Upravo tako izgleda studiranje na Fakultetu savremenih umetnosti, koje vam donosi i Adobe i Autodesk sertifikate.

Kao deo obrazovnog sistema LINK group, FSU je partner sa vodećim softverskim kompanijama u oblasti dizajna, multimedije i modelovanja, Adobe Systemom i Autodeskom.

Vredni sertifikati su najbolja garancija vaših veština

Adobe ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su prepoznata u celom svetu i u potpunosti priznata u Srbiji.

Kao ovlašćeni Adobe Authorised Training Centre, FSU je jedna od svega nekoliko obrazovnih institucija u našoj zemlji koje imaju ovakav tip partnerstva sa Adobe korporacijom.

Autodesk sertifkacija ističe vaše iskustvo i ekspertizu poslodavcima i klijentima širom sveta, i kao takva je veoma moćno oružje za profesionalne dizajnere. Ova sertifikacija je u potpunosti priznata od strane relevantnih institucija, koja će vas sigurno voditi ka ka ubrzanom profesionalnom razvoju, poboljšanoj produktivnosti i većem kredibilitetu.

Na Fakultetu savremenih umetnosti tokom školovanja kontinuirano dobijate znanje koje je potrebno za polaganje ispita za Adobe i Autodesk sertifikaciju. To znači da osim diplome fakulteta, besplatno stičete mogućnost da imate i ove vredne dokaze svoje stručnosti.

Adobe sertifikacija – ACA (Adobe Certified Associate)

  • Visual Communication (Adobe Photoshop)
  • Web Authoring (Adobe Dreamweaver)
  • Video Communication (Adobe Premiere)
  • Graphic Design & Illustration (Adobe Illustrator)
  • Print & Digital Media Publication (Adobe InDesign)

Autodesk sertifikacija

  • AutoCAD Certified User/Professional
  • Autodesk 3ds Max Certified User/Professional