Upis u novu generaciju je otvoren. Prijavite se na vreme i postanite deo klase 2024/25

Koga tražimo?

Ohrabrujemo sve vas koji ste u sebi prepoznali talenat i imate želju da postanete kvalitetni i priznati umetnici da se prijavite za upis i obezbedite najnaprednije umetničko obrazovanje za sebe.

Kako bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih veština između profesora i studenata, tražimo raznolikost među kandidatima. Ne oklevajte.

Prijavite se

Prvi korak

Ako želite da se prijavite za studije na Fakultetu savremenih umetnosti,
prvi korak je da izaberete odsek koji najbolje odgovara vašim interesovanjima.

01.

Izaberi program

Detalje o programima osnovnih, master i doktorskih akademskih studija možete pronaći na strani – Programi. Izaberite program koji najviše odgovara vašoj prirodi i talentima.

Ukoliko niste sigurni koji program je najbolji za vas, pomoći će vam savetnici za upis koje možete kontaktirati na (011) 4011 216.

02.

Za pravu osobu vreme za prijavu je upravo sada

Fakultet savremenih umetnosti podržava jednako i mlade talente koji tek započinju svoju umetničku karijeru, kao i sve one koji su se do sada ovim zanimanjem bavili iz hobija, da se prijave i ostvare svoj pun umetnički potencijal.

Sa druge strane, već formirani dramski i likovni umetnici, kao i dizajneri mogu dostići nova akademska zvanja.

03.

Besplatna priprema za prijemni

Na Fakultetu savremenih umetnosti imate priliku da se besplatno pripremite za polaganje prijemnog ispita i na pravi način pokažete svoj talenat na ispitu. Na raspolaganju su vam organizovane pripreme ili neograničeni broj konsultacija sa predavačima, iskoristite ih na najbolji način. Ne propustite mogućnost da dobijete stručne savete i usmerenja cenjenih umetnika u svojim oblastima. 

Šta dobijate?

Dobićete praktične umetničke veštine, kao i teorijska znanja koja će vam pomoći da se samostalno izražavate i formirate savremene umetničke koncepte, kao i da svoj kvalitet predstavite javnosti na najbolji način.

Takođe, Fakultet savremenih umetnosti je jedini fakultet na kom ćete dobiti sveobuhvatno umetničko obrazovanje, IT veštine i široku publiku već tokom studija.

Pročitaj još

  Apsolutna garancija kvaliteta

Na Fakultetu savremenih umetnosti imate priliku da razvijete svoj pun potencijal na najbolji način. To vam garantuje stručnost, iskustvo i uspeh na umetničkoj sceni redovnih profesora i gostujućih predavača.

Pored uspešnih glumaca, slikara, reditelja i drugih uticajnih savremenih umetnika, znanja i veštine će vam prenositi stručnjaci iz oblasti IT-ja, i dati vam jedinstvenu mogućnost da se izražavate u digitalnim medijima.

Broj mesta je ograničen

Upisni rok za novu generaciju je otvoren, a broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji ste izabrali, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled raspoloživih mesta:

  broj mesta je ograničen
  Upisni rok je otvoren
   plaćanje na 12 rata
   bogat paket školovanja

Upis u novu generaciju je otvoren. Prijavite se što pre i postanite deo klase 2024/25

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one studente koji pokazuju spremnost i odlučnost.

* Školarina se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

Cene školovanja za studente prethodnih generacija se obračunavaju u iznosu iz cenovnika školovanja iz godine kada je student upisao I godinu studija.

Mogućnost plaćanja na 12 rata

Ukoliko se prijavite na vreme, Fakultet savremenih umetnosti vam omogućava da školarinu plaćate po posebnim uslovima na 12 mesečnih rata.

Da biste iskoristili ovu priliku potrebno je da se prijavite u što kraćem roku, kako biste obezbedili svoje mesto na listi studenata koji školarinu plaćaju uz posebne pogodnosti.

Paket najsavremenijeg školovanja za umetnike

Paket školovanja Fakulteta savremenih umetnosti kreiran je u skladu sa potrebama budućih umetnika koji će postati bitni akteri kulturno-umetničke scene. Saznajte više o paketu školovanja »

Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama putem telefona na broj: +381 11 4011 216.

Posle vaše prijave, javiće vam se savetnik za edukaciju koji će vas obavestiti o terminima prijemnog ispita i dati vam sve potrebne informacije.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.