Vaš uspeh je u vašim rukama

Stručne veštine su jako važne za posao, ali treba pomenuti i lične osobine – vredne osobine od kojih najviše zavisi uspeh.

FSU se stara da svi studenti, osim stručnih veština, razvijaju i one dodatne, prenosive veštine koje će koriste u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri.

Veštine su i vaše osobine

Radi se o takozvanim transverzalnim veštinama. U njih spadaju: kreativno razmišljanje, organizacija, javni nastup, timski rad, kritičko mišljenje, istraživanje, motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje i druge.

Upravo zbog toga, pokrenuli smo LINK Mentorship Support Program koji će vam za dva meseca rada sa najvećim stručnjacima za razvoj karijere, kroz zanimljive radionice i treninge, omogućiti da sve ove veštine razvijete kod sebe i unapredite ih.

Dugovečna i ugledna karijera

Prenosive osobine osiguravaju vašu profesionalnu žilavost i robusnost i dugovečnost vaše karijere. Takođe, one vam pomažu da lakše i spremnije istražite bočne dimenzije svoje karijere i steknete dodatne veštine i stručnost.

Poslodavci i partneri cene prenosive osobine

Prenosive veštine su veštine koje poslodavci  i potencijalni poslovni partneri traže kada razgovaraju sa vama, tako da je od esencijalnog značaja da ih dobro razvijete i budete u stanju da ih obogatite, i slobodno sa samopouzdanjem nabrojite na razgovoru za posao.

Preuzmite besplatan informator Fakulteta savremenih umetnosti

NOVIlogoINFORMATOR

Unesite svoju imejl-adresu i preuzmite informator Fakulteta savremenih umetnosti, u kome ćete saznati:

  • detaljan plan i program za sve smerove i profile;
  • uslove školovanja;
  • šta sve dobijate u paketu školovanja na FSU;
  • utiske studenata – vaših budućih kolega;
  • ko će biti vaši predavači;
  • dodatne pogodnosti koje ostvarujete studiranjem na FSU.

Preuzmite besplatno informator i saznajte šta sve dobijate studiranjem na Fakultetu savremenih umetnosti.